Bu Blogda Ara

20 Temmuz 2012 Cuma

En Çok Yapılan Giyim Hataları

Hepimizin derdi nasıl daha şık olabiliriz,peki bunun uğruna itici görünüyor ve komi oluyorsak ya da modayı hiç takmıyor kafamıza göre giyinip olduğumuzdan daha çirkin görünüyorsak.İşte en çok yapılan giyim hataları,

1.Rahatına Düşkün Paspalı Oynamayalım: Tamam rahatlık iyidir hoştur da bedeli de ağırdır,çünkü hem rahat olup hem de şık olan kıyafetler pek yoktur,kendimizi eşofmanlara ya da bol elbise kazaklara mahkum ettiysek kendimize yazık ediyoruz.




2.Parmak Arası Terliği Ayağımızdan Çıkaralım: Parmak arası terlik tatil işidir öyle bütün yaz ayakta gezilmez,geziliyor ise de şık olmak beklenmez.Topuklulara biran önce geçelim.

3.Kendimizi Aksesuara Boğmayalım: Herşeyin bir sınırı var kendimmizi aksesuara boğmamızın bir mantığı yok,bazıları ne kadar takarsam o kadar tarz görünürüm diye düşünür her parmağını koca koca yüzüklerle doldurmak bence sadece özentilik ve dikkat çekme hevesi,ergenlikten çıkalım.

4.Taytlar Pantolon Değildir: Tayt tayttır tamam popüler oldu ama kısa giysilerle kendimizi komik duruma düşürmeyelim taytı tunik ve elbiselerle kullanalım.

5.Bol Kıyafetlerle Dolaşmayalım: Hiçbirimiz gidip bir terziden kıyafet diktirmiyoruz,hepimiz hazır giyimiz köleleriyiz ee tabi üstümüze göre de kıyafet pek bulamıyoruz eee ne yapacağız öyle geziyoruz işte bu huyumuzdan vazgeçmeliyiz bir terzi edinmeli ve aydığımız tüm kıyafetleri üzerimize göre yaptırmalıyız emin olun iki kat daha iyi görünürüz.

6.İç Çamaşırınızın Modelini Herkes Bilmesin:Şunu bir öğrenemedik gitti,içimizdekileri gösterecek kıyafetler giydiğimizde dikişsiz iç çamaşırı giyelim nasıl olsa kimse buna dikkat etmiyor diye düşünmeyelim emin olun bu durum çok kötü görünüyor.


Hiç yorum yok: