Bu Blogda Ara

16 Temmuz 2012 Pazartesi

En Güzel Saç Modeli

Hepimizin bir tarzı var ,ama nasıl en iyi gözükülür,bu yazımızda bunu inceleyeceğiz.Hep düşünüyorum nasıl daha güzel görünülür sarışınken mi,kumralken mi,esmerken mi,kızılken mi? Ben en beğenilen kadınların ortak özelliklerini bulmaya çalıştım,aradığım stil ikonluğu falan değil sadece mükemmellik.Öncelikle Türkiye de kime sorarsanız sorun en şık kadın kimdir diye herkesin cevabı ortaktır 'Hande Ataizi'.Peki Hande Ataizi nin farkı nedir diğer kadınlardan.
-Her zaman formundadır,iki güne bir şişmanlayan yada zayıflayan bir tip değildir.
-Her zaman bakımlıdır ,eşofman giyerken dahi zarif görünür.
-Her zaman kendine güvenir,orda burda ağlamaz,depresyona girmez en azından bunu herkesin gözüne sokmaz.
-Dikkat çekeceğim diye kendini kılıktan kılığa sokmaz her zaman sade ve şıktır.
-Saçları kendi kumral tonunda ,ne uzun ne kısasır,her zaman fönlü ve çoğu zaman da maşalıdır.

İkinci olarak gerçek bir karakter olmasa da en şık kadınlardan biridir Bihter Ziyagil,peki ama neden;

-Her zaman formdadır,Nihal Ziyagil gibi sürekli diyette değildir,ki diyet zaten bir kadını kendine güvensiz ve zayıf karakterli gösterir.
-Evin içinde de tıpkı  bir davete gider gibi özenli giyinir, çünkü Bihter Ziyagil kendini hep en ön planda tutar en üzgün anlarında bile asla paspallaşmaz,kendini bırakmaz.
-Sabahları bile maşasız saçla sofraya inmez,banyosunu yapar,saçlarını maşalar ve en güzel kıyafetlerinden birini giyerek arzı endam eder evin içinde.
-Geceliklerinden,terliklerine kadar her şeyi mükemmeldir,rahat olacağım diye penye takımlarla,çoraplarla uyumaz,o ipekten ince detaylı geceliklerle uyur topuklu gece telikleri de vardır bu geceliklere uygun olarak.
-Saçları Tıpkı Hande Ataizi nin ki gibi orta boylu,kumral kendi doğal saçları ve düzgünce maşalanmıştır.


Üçüncü olarak herkesin sevdiği Nihal karakteri Hazal kaya gerçek hayatında bakımlı olmasa da Feriha karakteri okula giderken komşularından aldığı muhteşem kıyafetleri giyer ve çok bakımlı görünür.Üçüncü ismimiz Feriha.
-Cansu dan ya da Lara dan aldığı kıyafetlerle tepeden tırnağa bakımlıdır okula giderken.
-Yüksek topuklarından asla vazgeçmez.
-Doğal saç rengiyle o da Hande Ataizi ve Bihter Ziyagil gibi orta boylu saçlarına maşa yapar çok güzel saçları olan Nihal tıpkı bir oyuncak bebek gibidir insan dokunmaya kıyamaz.

Hande Ataizi,Bihter Ziyagil,Feriha Yılmaz(Sarrafoğlu) bu üç ismin tarzıyla birlikte daha çok saçları üzerinde durduk,tüm Türkiyenin güzel bulduğu bu üç ismin saçları hemen hemen aynı tarzda ve renkte, neden bizde aynı saçlara sahip olup aynı sonuçları almayalım ki ?

Hiç yorum yok: