Bu Blogda Ara

20 Temmuz 2012 Cuma

Kısa Boylu Kadınlar Nasıl Giyinmeli

Bu yazımızda kısa boylu kadınların nasıl giyinmesi gerektiğinden bahsedeceğiz.Bu önerileri kısa boylu olmayp olduğundan uzun görünmek isteyen kadınlar da uygulayabilir,bu öneriler elbette bizi uzun yapmaz ama göze sizi daha uzun gösterebilir ya da farketmeden olduğunuzdan daha kısa görüneceğiniz şekilde yanlış giyiniyorsunuzdur.

1.Baştan Ayağa Tek Renk Giyinin:Siz rengarenk giyinmeyi seviyor olabilirsiniz ya da renk karıştırmayı seviyor olabilirsiniz ama buna bir son vermeniz gerekiyor çünkü tek renk giyinmek boyu olduğundan daha uzun gösteriyor.


2.Yüksek Belli Etek,Pantolon ,Şort Giyin:Bu genelde bilinen bir gerçektir,yüksek belli etek,pantolon,şort bacak boyunu uzattığı için daha uzun görünmenizi sağlar.Mesela yüksek bel kalem etek tercih edebilirsiniz sizi hem uzun hem zarif gösterecektir.




3.Yüsek Topuklu Ayakkabı Giyin:Yüksek topuklar ne kadar canımızı acıtsa da uzun boylu görünmek istiyorsak onlarla barışmalıyız.Platformlu yüksek topuklar boyumuza 15 cm bile katabilir.Rahatımıza düşkünsek dolgu topuklar da bir alternatif olabilir.


4.Ya Çok Kısa Ya Da Çok Uzun Giyinin:Bacak boyumuzu uzun göstermek için çok kısa giyinebildiğimiz gibi çok uzun giyinebiliriz altına da yüksek topuk bir ayakkabı giyersek 10 15 cm uzun görünebiliriz.


5.V Yaka ya da U Yaka Giyinin: Eğer kısa boyluysak muhtemelen boynumuzda kısadır işte boynumuzu daha uzun ve zarif göstermek istiyorsak v yaka u yaka kıyafetler tercih etmeliyiz.

6.Ten Rengi Ayakkabılar Giyin: Ten rengi yüksek topuklu ayakkabılar bacağımızla aynı renk olduğu için bizim bacağımız gibi duracak ve bacağımızı daha uzun gösterecektir.


7.Bilekten Bağcıklı Ayakkabılar Giymeyin:Bilekten bağlı ayakkabılar bacağımızı kesecek ve bizi kısa gösterecektir ,bağcığı olmayan ayakkabılar ise ayağımızı da bacağımız gibi algılatacak ve bacak boyumuzu daha uzun gösterecektir.


8.Sivri Burun Ayakkabılar Giyin:Eğer düz tabanda ısrarlıysanız sivri burun giyin ki daha zarif ve uzun göerünün,topuklular da da sivri burun tercih edin.



9.Saçlarınızı Kısa Kestirin: Mankenlerin saçlarının neden hep düz fönlü ve uzun olduğunu merak ettiniz mi? Çünkü zaten boyları çok uzun daha da uzun görünmek istemiyorlar onların saçlarını uzattığı gibi sizin de saçlarınızı kısa kestirmeniz lazım ki daha uzun görünesiniz.


10.Saçarınıza Topuz Yapın: Saçlarınıza asla düz fön  çekmeyin saçlarınız ne kaadar hacimli ve yüksek görünürse goyunuz da o denli uzun görünür bunun için en etkili yol topuzdur yüksek bir topuz boyunuzu 5-10 cm uzun gösterebilir.


11.Küçük Desenli Kıyafetler Giyin: Büyük desenli kısafetler sizi daha kilolu ve kısa gösterecektir bu yüzden tercihimiz her zaman küçük deesenlerden yana olmalı.


12.Boyuna-Dik Çizgili Kıyafetler Giyin:Enine çizgiler bizi kısa gösterdiği gibi boyuna çizgiler de bizi daha uzun gösterir kıyafet seçimlerimizde bunu göz önünde bulunduralım.


13.Dar Pantolonları Tercih Edin:Bol ve kalın kumaşlı pantolonlar sizi kısa gösterecektir bu yüzden ince ve bedeni tamamen saran pantolonlar tercih edin ayrıca paça boyuna da dikkat etmeli kısa paçalı pantolonlar bizi daha kısa gösterir bu yüzden kısa paçalardan uzak durmalıyız mesela ispanyol paça giyip altına platform topuklu bir ayakkabıyla çok uzun görünebilirsiniz.



14.Vucudunuza Tam Uyan Kıyafetleri Tercih Edin:Kıyafet alırken üzerinize tam oturan kıyafetleri tercih edin yada bütün kıyafetlerinizi üzerinize göre terzi de yaptırın bu gerçekten önemli çünkü tam üzerinize göre olmazsa kıyafetin modeli bile daha kötü görünecektir.



15.İnce Kemerler Tercih Edin:Kalın kemerler boyunuzdan kısar o yüzden ince kemerlerle kendinizi hem uzun hem de zarif gösterebilirsiniz.


16.Küçük Boy Çntalar Tercih Edin:Büyük boy çantalar bizi kısa gösterir bu yüzden daha minimal çantalar tercih etmeliler kısa boylu kadınlar.



17.Koyu Renk Giysiler Giyin:Açık tonlar bizi daha kısa gösterir bu yüzden daha koyu yani siyah kahve tonları giyinirsek daha uzun görünebiliriz.


Hiç yorum yok: