Bu Blogda Ara

19 Eylül 2012 Çarşamba

30 lu Yaşlar da Nasıl Giyinmeli


Eskilerin 30 lu yazları orta yaş kabul ettikleri bir gerçek olsa da günümüz de 30 lu yaşlar genç dönem olarak görülüyor dolayısıyla istediğinizi giyebilirsiniz. Tabi olduğunuzdan daha büyük göstermiyorsanız ve kilolu değilseniz. Mesela kalem etekleri tercih edebilirsiniz hem ciddi hem şık olursunuz. Ya da bu senenin modası baroklara ne dersiniz her yaşa gider. Bence 30 lu yaşlardaki kadınların tek giymemesi gereken kıyafetler ergen kıyafetleridir yani fazla prensese kaçan tarzları denememeliler ve fazlaca şirin kıyafetleri. Bu derum 30 lu yaşlardaki bir kadını özenti gösterebilir daha kadınsı ve net kıyafetler seçmelidir. Birazda 30 larında adınlar nasıl giyiniyor ona bakalım.

Özge Ulusoy: 1982 doğumlu olan Özge Ulusoy Henüz 30 yaşında ama 22-23 gösteriyor belki onu bu katagoriye almak yanlış zira otuzunda onun gibi görünmek bence imkansız genler deyip geçelim. Eğer Özge Ulusoy gibi çok genç gösteriyorsanız herşeyi giyin bütün teenage kıyafetleri dahil.


Kate Moss: 37 yaşında olan Kate Moss dünya çapında bir stil ikonu sıfır bedeni ve masum yüzüyle ne giyse kendine yakıştırıyor. 30 lu yaşlarda ki kadınların ilham almaları gereken bir model.

Kate Middleton: Namıdiyar prensesimiz gerçekten zarif tasarımlar seçiyor. 








Hiç yorum yok: