Bu Blogda Ara

25 Eylül 2012 Salı

Ne Tür Eşarp Kullanmalı ???

 O kadar çeşitli yerlerden eşarp yok aslında ya ipek eşarp kullanacaksınız ya da polyester nadir olarak da koton şal çeşitleri bulabilirsiniz. Bir ara öyle bir furya oldu ki 5 liralık eşarba saldırdı herkes şimdi hala bunu devam ettirenler de azımsanmayacak kadar çok ya da 10 liralık şallara geçtiler artık. Aslında şu ayrımı yapmamız lazım iki tür kadın var . Birincisi ipek eşarptan aşağı düşmeyenler ,  ikinci grup ise ipek eşarbı hayatına sokmayıp polyester eşarplarla yaşayanlar. Bu yazımı bu ikinci grup kadın için yazıyorum.

  İpek eşarp bilindiği gibi cildi incitmez polyester eşarplar gibi ve yakmaz da, Başınızda ki ipek eşarbın havasını da söylemiyorum bile otobüsle ipek eşarplı bir kadının yanından geçerken bile 20 m öteden eşarp kendini gösterir. Peki neden ipek eşarp kullanmayız ? Tabi ki fiyatından dolayı.
   İpek eşarp üreten firmalar en az 80 lirayı 90 lirayı yapıştırırlar ipek eşarpların üzerine biz de bu paraya yazık  bir ipek eşarp alcağıma bir pardesü bir kap alırım deriz. Hata yaptığımız yer de burasıdır zaten. O fiyat bilmeliyiz ki göstermelik bir fiyattır ve 2-3 ay sonra o eşarp 40 liraya düşecektir. Gelelim eşarp üreticilerine...

VAKKO:  Kaliteli ipek eşarplarını oldukça fahiş fiyatlara satmaktadır, ama değer midir derseniz bence indirimleri takip edilerek bir kaç Vakko eşarp mutlaka edinilmeli hele leoparlı eşarpları müthiştir.

AKER: Aker marka ipek eşarplar Akerin kendi sitesinden satılmaktadır, bu siteyi takip edip Akerin güzel modellerinden kapabilirsiniz. 45 liraya kadar düşmektedir.

ARMİNE: Armine eşarpları da sezon sonunda 40 liraya düşüyor sitesinden takip edebilirsiniz.

TEKBİR: Tekbir in ipek eşarplarını tekbirin sitesinden alabileceğiniz gibi bence daha güzeli Tekbir mağazaların uğrayın hem indirimlere bir bekın hem de 29 a eşarbınızı alın.

Bahsi geçen eşarp markaları arasında en çok indirime giren Tekbir Eşarp tır. 29 lira da ipek eşarp için hiç de fazla bir para değildir. Zaten eşarplar şimdi o kadar renkli ki her kıyafete uyuyor, 2-3 tane ipek eşarbımız olsa bize yeter. Polyester eşarplarım çok ne yapayım diyorsanız onların kıyafetlerinizi ucuz göstermekten başka hiç bir şey yapmazlar bence, hemen hepsini toparlayın verilecek kıyafetlerinizin içine atın.

Hiç yorum yok: